Äntligen min dröm...min egna Blomsterbutik

Efter 20 år inom förskolan som arbetslagsledare och förskollärare, kom jag på vad jag ville bli, tänk att få jobba med något kreativt hela dagarna och få utlopp för sin skaparförmåga och samtiigt träffa härliga kunder. Sagt och gjort jag utbildade mig till florist. Vilket härligt år det var, en sådan lyx att få stå i skolan och vara kreativ och skapa hantverk hela dagarna. Fortfarande, som utbildad florist påminns jag av hur otroligt priviljerad jag är, som få arbeta med ett hantverksyrke hela dagarna.

Jag kombinerar mitt floristiska med min fritid, då jag brinner för min köksträdgård och skapande. Jag målar, fotograferar och skapar i min hobbystudio på min fritid.
Och hoppas på att i framtiden kunna väva in trädgården i mitt floristiska arbete.

Nu uppfyller jag min dröm, en egen blomsteroas i form av min blomsterverkstad.
Min egna butik i Finntorps centrum. 
Varmt Välkomna till min hemsida och J's blomsterverkstad.

Etiketter: allmänt butik

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln