Blomsterprenumeration
/Nacka/värmdö/Gustavsberg/Stockholm

FullSizeRender[108] FullSizeRender[108]

Varje vecka åker jag till partihallarna och handlar in säsongens snittblommor, du väljer om du vill ha en bukett till dörren varje fredag eller varannan fredag. Ingen leveransavgift, du betalar för buketten i förskott. Senast måndagen samma vecka som leveransen skall ske. Vill du boka flera veckor i förväg ange antal veckor på din betalning.
Fyll i kontaktformeläret eller ring mig för att lämna adressuppgift, eventuell portkod och telefonnummer samt medgivande om att buketten får hängas vid dörr. Kontakta MIG för att kolla om vi leverar till din adress.
Blombuketten levereras till dörren, vattenförpackad och fint inslagen under fredagen mellan 07:00-21:00, är du inte hemma hänger vi buketten på dörren. Inga leveranser på röda dagar eller då blomsterverkstaden är stängd.
Vid leverans av annan dag meddelas detta av mig via sms eller mail.
Köpvillkor klicka på fliken högst upp. Vid oförutsedda händelser, oväder och yttre omstädigheter kontaktas du för leverans nästkommande dag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln