Begravning

Hos J's blomsterverkstad vill vi skapa ågot unikt för varje begravning. Ett personligt sista farväl, där sorgdekorationen utgår ifrån kundens önskemål om ett untikt och personligt sista avsked. Vid beställning av specifika blommor, behöver vi beställning en vecka innan. Vid beställningar med blommor ifrån butiken behöver vi beställningen dagen innan. Hos J's blomsterverkstad handmålar vi med pensel sorgbandet. Vi leverar till alla kyrkor inom Stockholms- Värmdö- och Nacka församling. Fri leverans till Nacka kyrka. 

Bröllop

Går ni i bröllopsstankar? Välkommen in till J's blomsterverkstad och boka en tid för ett bröllopsmöte. Till mötet är det bra om du/ni har med er inspirationsbilder och tankar och ideer till era blommor på ert bröllop. Vid mötet ges ett prisförslag. Vid godkännande av prisförslag och ide tas en bokningsavgift ut baserat på det totala beloppet. Resten betalas en vecka innan bröllopet, då blommorna beställs.

Fest

Födelsedag, jubileum, bröllopsdag eller företagsevent...
Vi fixar blommorna. Kom in med era tankar och ideer, så sätter vi ihop en offert. En bokningsavgift tas ut baserat på det totala beloppet. Resten betalas en vecka innan festan, då blommorna beställs. Faktura ges till företagskunder, 20 dagars betalningsvillkor.