BlomsterPrenumeration
Nacka och Stockholm

Varje vecka åker jag till partihallarna och handlar in säsongens snittblommor, du väljer om du vill ha en bukett till dörren varje fredag eller varannan fredag.. Bukett från minimum 250 kr. 
För löpande prenumeration fri leverans (vid minst 4 buketter). Vid avslutat abbonemang tidigare än 4 buketter debiteras du budavgiften på 99 kr styck.
Betalning via swish till företaget, kort eller faktura. 
Fyll i kontaktformeläret eller ring mig för att lämna adressuppgift, eventuell portkod och telefonnummer samt medgivande om att buketten får hängas vid dörr. Kontakta MIG för att kolla om vi leverar till din adress. Vid avbokning av bukett behöver vi veta det senast måndag innan leverans.
Blombuketten levereras till dörren, vattenförpackad och fint inslagen under fredagen mellan 14:00-20:00, är du inte hemma hänger vi buketten på dörren. Inga leveranser på röda dagar eller då blomsterverkstaden är stängd.
Vid leverans av annan dag meddelas detta av mig via sms eller mail.
Vid oförutsedda händelser, oväder och yttre omstädigheter kontaktas du för leverans nästkommande dag

 

Referenser lagda via google

Vi har blomsterprenumeration från J’s blomsterverkstad, och det är så roligt att få komma hem till en vacker bukett som väntar. Otroligt kreativa och nyskapande blomsterarrangemang utöver det vanliga! -Jennifer

Vill du ha en prenumeration?